Daphisticated | Le Garage Studio | Le Garage Concept Store

 • KVK 63405407
 • Vestigingsnr. 000032324804

Algemene Leveringsvoorwaarden van Le Garage Studio (KVK 63405407)

Artikel 1 | Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden van Le Garage Studio zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen, leveringen en overeenkomsten. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij met u sluiten. Lees de algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contact formulier.

Artikel 2 | Overeenkomst en bestelling
2.1 De overeenkomst tussen Le Garage Studio en u is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Le Garage Studio verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Le Garage Studio de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging met de details van uw bestelling. De factuur ontvangt u per mail. De pakbon ontvangt u bij de bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Sommige producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Dit wordt ook vermeld in de productomschrijving van de desbetreffende producten. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), echter kan dit geen aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3 | Betalingen
3.1 Le Garage Studio biedt u op dit moment één beveiligde betaalmethode aan: iDeal.

3.2 Indien Le Garage Studio per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website en dit een duidelijke vergissing betreft, heeft Le Garage Studiohet recht om dit aan te passen. Ook indien u dit artikel al heeft besteld. De bestelling kan dan ongedaan worden gemaakt. Het geldt wordt dan teruggestort op de rekening waar mee betaald is.

3.3. Alle productprijzen op www.legaragestudio.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Artikel 4 | Levering
4.1 Le Garage Studio levert binnen Nederland alle bestellingen via PostNL.

4.2 Wanneer u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was op het moment dat PostNL een bezorg-poging deed — en daarom extra kosten van toepassing zijn — brengt Le Garage Studio deze kosten bij u in rekening.

4.3 Le Garage Studio verzendt uw bestelling zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling. Le Garage Studio streeft er naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd van drie werkdagen ontvangt. Indien dit om welke reden dan ook niet mogelijk is, nemen wij contact met u op.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt Le Garage Studio de verantwoordelijkheid over de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

4.5 Houd er rekening mee dat de in 4.3 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk om een claim in te dienen. Le Garage Studiozal echter altijd alles in werk stellen om ervoor te zorgen dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

4.6 Lokale bestellingen worden doorLe Garage Studio zelf geleverd binnen 36 uur, tenzij anders vermeld.

4.7 Le Garage Studio will ship all orders outside The Netherlands with PostNL (Belgium and Germany) and DHL for the rest of Europe.

Artikel 5 | Zichttermijn
5.1 Atelier Frenchie streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch adviseren wij u om binnen veertien werkdagen uw aankopen te controleren op kwaliteit en kwantiteit. Indien er iets niet in orde is, neem dan contact op via het contact formulier.

Artikel 6 | Retourneren
6.1 We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u toch een aankoop willen retourneren dan heeft u vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen, veertien dagen bedenktijd waarin u de aankoop kunt retourneren. Wij doen niet aan ruilen.

6.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden bijgevoegd.

6.3 U kunt de retourzending samen met het retourformulier terugsturen naar:

Le Garage Studio
De Wiltstraat 2
6821 CE Arnhem

6.4 De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

6.5 Indien goederen gebruikt, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Dit geldt ook voor retourzendingen die niet binnen de in artikel 6.1 de bepaalde termijn zijn teruggestuurd.

6.6 Terugbetalingen vinden plaats binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de retourzending.

6.7 Terugbetalingen vinden plaats via de oorspronkelijke betalingsmethode. Le Garage Studio kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7 | Garantie
7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5) geeft Le Garage Studio een maand garantie op de kwaliteit van een product. Indien u niet tevreden bent met de kwaliteit van een product, neem dan contact op via het contact formulier.

7.2 Le Garage Studio zal een passende oplossing bieden, evenals besluiten welk van de volgende opties wordt gekozen:

 • Reparatie.
 • Vervanging.
 • Restitutie.

7.3 In het geval van restitutie, vindt de terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de retourzending.

7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 dagen duren mits anders gecommuniceerd.

7.5 De garantie vervalt na 14 dagen. Wij bieden geen garantie op het moment dat het ontstaan van de schade niet te achterhalen is of wanneer het product met een ander einddoel is gebruikt.

Artikel 8 | Copyright
8.1 Alle rechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken. Zonder schriftelijke toestemming van Le Garage Studio mogen foto’s, afbeeldingen en teksten niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9 | Geschillenregeling
9.1 Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing.
9.2 U kunt als consument terecht op het ODR-platform (Online Dispute Resolution). Dit platform biedt een eenvoudige, doelmatige, snelle en goedkope buitengerechtelijke oplossing voor geschillen die voortvloeien uit online transacties. Voor meer informatie zie: http://ec.europa.eu/odr.

Privacy statement

Le Garage Studio respecteert uw privacy en persoonlijke gegevens, maar soms hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig. In de verklaring hieronder leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Dit privacy statement is van toepassing op onze website en de producten en diensten die wij aanbieden. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Jonger dan 16 jaar
Als u jonger dan 16 jaar bent, heeft u toestemming van uw ouders of wettelijke voogd nodig om bestellingen te plaatsen.

Persoonsgegevens
Om onze website, producten en diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met het begrip ‘persoonsgegeven’ wordt informatie bedoeld waarmee u als persoon geïdentificeerd kunt worden. Deze definitie is in overeenstemming met de relevante wetgeving.

Toestemming
We kunnen uw gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer u onze website bezoekt, een account aanmaakt op onze website, gebruik maakt van onze diensten of als u contact met ons opneemt. Wij mogen uw gegevens verwerken, omdat we uw toestemming vragen via deze privacy policy. Bovendien hebben we uw gegevens nodig om de overeenkomst tussen u en ons uit te voeren. Als u ervoor kiest om uw gegevens niet te delen, dan kunnen we geen bestelling van u verwerken en leveren.

Verder zullen we uw gegevens niet zonder toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?
Om gebruik te maken van onze website en diensten hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

 • Naam.
 • Adresgegevens.
 • Woonplaats.
 • Telefoonnummer.
 • E-mailadres.
 • Betaalgegevens.

We verzamelen ook informatie van u die niet persoonlijk is als u onze website gebruikt, zoals:

 • Login – Op uw account slaan we de volgende gegevens op: gebruikersnaam, wachtwoord, adresgegevens, naam- en achternaam. Zo hoeft u deze gegevens niet opnieuw in te voeren. We bewaren ook – voor het gebruiksgemak van uw eigen account – de gegevens van eerdere bestellingen.
 • Nieuwsbrief – LGS biedt nieuwsbrieven aan. Zo blijft u op de hoogte van aanbiedingen, (kortings)acties en ander nieuws. U kunt zich ten allen tijden in- en uitschrijven voor onze nieuwsbrief.
 • Bestellingen – Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen) en betaalgegevens nodig. Wij zullen uw gegevens registreren, opslaan en verwerken voor een juiste afwikkeling van de bestelling. Daarnaast kunnen deze gegevens gebruikt worden voor een eventuele latere garantie. Bij de afwikkeling van uw bestelling verstrekken wij aan PostNL noodzakelijke persoonlijke gegevens.

Wij zullen uw gegevens alleen voor bovenstaande doeleinden gebruiken, of voor een doel dat hier nauw mee samenhangt.

Beveiliging
We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van uw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met uw gegevens te maken hebben, er niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:
• Encryptie (versleuteling) van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten
• Beveiliging van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL), of een vergelijkbare technologie
• De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben

• Back-ups van de gegevens

Bewaartermijn

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de doelen die bovenstaand zijn omschreven.

Doorgifte
Wij zullen uw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen uw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor uw gegevens.

Zonder uw toestemming zullen we uw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestand vervolgens op in uw apparaat. Uw apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent.

We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor dat de website sneller werkt, u onze website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze website kunnen opsporen. Door de opslag van cookies zorgen we bovendien dat:

 • Uw artikelen in het winkelwagentje bewaard blijven.
 • U ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen.
 • U veilig winkelt en dat de website optimaal te gebruiken is.

U kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als u onze website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze website mogelijk minder goed.

Wijziging van het privacy statement
Wij kunnen deze privacy policy aanpassen. Als wij de privacy policy in belangrijke mate veranderen zullen wij een notificatie op onze website plaatsen samen met de nieuwe privacy policy. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij wijzigingen. Als u niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij u aan de website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

Rechten
De gegevens die we van u verzamelen zijn persoonlijk. U heeft daarom de volgende rechten:
 • U mag ons vragen om inzage in uw gegevens.
 • U mag ons vragen om correctie, beperking of het verwijderen van uw gegevens.
 • U mag ons vragen om een kopie van uw gegevens. Wij kunnen deze kopie – op uw verzoek – ook aan een andere partij doorgeven, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.
 • U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens.
 • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als u denkt dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken.
 • U mag uw toestemming om uw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment dat u de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van u verwerken.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies

Notify me

Als je product weer op voorraad is, sturen we je een e-mail.

Cou cou

Free shipping?

Je bent nog € 10,00 verwijderd van gratis verzending.

Oh lala